MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK

GPT maksimum finanse edilen strateji ile, politika sahibi 50 yaşından başlayarak 5 milyon dolarlık bir yıllık politika için yıllık 110 bin $ 'lık yıllık prim ödemektedir. Ancak, CVAT dökümü stratejisi ile, poliçe sahibi asgari yıllık prim ödemektedir (550 $ / Daha sonra $ 100k politika haline yıl) ve 21 başında büyük dökümü-yapar st yıl.


CSV IRR'leri GPT maksimum finanse edilen stratejiden CVAT dökümü stratejisine nasıl kıyaslarız?

Bunu yapmanın en iyi yolu, ilk 20 yıllık ödemelerin sgk hizmet dökümü CVAT dökümü stratejisine, daha sonra büyük bir prime dökülme hakkı için bir opsiyon fiyatı olarak muamele edilmesidir. Biz 20 yılı sonunda, bir önceki bölümde belirttiğimiz gibi inci yıl terminal nakit teslim arındırılmış değerini 20 yıl (içinde $ 14.947 arasında bir birikmiş maliyeti 550 $ yıllık prim tutarları 20 yıllık değerinde ödeme birikmiş tutarı ve paranın zaman değeri.

Ardından, bu birikmiş maliyeti ve 3 milyon dolarlık büyük damping primini, politikanın ilk yılına toplu bir maliyet olarak uygulayabiliriz. Böylelikle her bir strateji için yıllara ait CSV IRR'lerini birbirleriyle karşılaştırabiliriz. Tek fark, GPT stratejisi için 1'in 50 yaşında olması, 1'inci CVAT dökümü stratejisinin ise 70 yaşın üstünde olmasıdır.



CVAT dökümü prim stratejisini kullanmak, CSV'nin GPT stratejisi üzerinden geri döndüğü ilk yılını büyük ölçüde artırır. GPT stratejisi 15 yıla kadar bile kırılmasa da, CVAT dump-in stratejisi 3. Yılda bunu yapıyor.

CVAT dump-in stratejisini kullanarak, politika sahibi, ilk yılını, politikanın müteakip hayatı boyunca elinde tutan bir lider olan CSV IRR'lerini önemli ölçüde artırır. CSV IRR'lerin ilk yıllardaki artışı son derece önemlidir, çünkü kalıcı hayat sigortası poliçeleri alanların% 50'si politikalarını ilk 10 yıl içinde iptal etmektedir. Daha önce de görüldüğü gibi, bir hayat sigortası poliçesinin erken iptal edilmesi, politika sahibinin telafi edemeyeceği yüksek erken yıl giderlerinde yüzbinlerce dolarlık zararla sonuçlanabilir. CVAT stratejisinin gömülü bir sınıfı erken doldurma ve daha sonra büyük miktardaki primlerden sonra gömme seçeneği, politika sahibine daha fazla likidite ve daha iyi erken ve uzun dönemli CSV geri dönüşü sağlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem