HAYATI TESLIM ETME VEYA BIR HAYAT UZLAŞMA İŞLEMINDE SATMA


Gerçek anlamda “kurtarılamaz” olan hayat sigortası poliçesi için - en azından politika sahibinin yapmak istemeyeceği önemli bir nakit infüzyonu olmaksızın - son seçenek sadece politikanın gitmesine izin vermektir.


Bunu yapmanın en basit yolu, sigorta şirketi ile temasa geçmek ve politikanın teslim edilmesini talep etmektir. Kalan herhangi bir pozitif nakit sgk hizmet dökümü değeri olması durumunda, gelirler poliçe sahibine gönderilecektir. Önemli bir krediye sahip olan herhangi bir politikada olduğu gibi, vergilendirilebilir kazanç yine de brüt nakit değerine (kredinin geri ödenmesinden önce) dayalı olacaktır, yani nakit değer gelirlerinin çoğunun / tümünün tüketileceği anlamına gelir. herhangi bir kazanç için vergi yükümlülüğü. Yine de, en azından alma bazı politika dışına nakit değeri - Vergi kazanç kapanmasına yardım edecek - alma daha iyidir hayırnakit değeri, bileşik kredinin, nakit değerini tamamen sıfıra indirene kadar devam etmesine izin vererek, tümüyle sıfırdır. Sigortalı Sağlığı oldukça kötü olduğunu ve gerçek bir ölüm yardımı ödeme yakında gerçekleşebilir ihtimali varsa Tabii ki, bu strateji iyi bir fikir değildir (ki bu durumda bu kadar gerçekten koymak bile politika tutunmaya çalışın ve karşı değerli Ölümüne kadar devam etmesini sağlamak için ona para).

En azından 60 yaşlarında (veya daha yaşlı) olanlara yönelik sigorta poliçeleri için göz önünde bulundurulması gereken başka bir alternatif de hayat uzlaşma işlemidir. Hayat uzlaşma, bir hayat sigortası poliçesinin bir üçüncü taraf alıcı / yatırımcıya satılmasıdır . Bir hayatın uzlaşma sürecine girme erdemi, bazı durumlarda, alıcının krediyi geri verdikten sonra kalan net nakit değerinin teslimiyetinden “sadece” daha fazla ödeme yapmasıdır. Bu, politikanın zaten gitmesine izin verecek olan kişinin daha fazla alması anlamına gelir. cebinde para. Özellikle, işlem hala vergiye tabi; yine de nakit değerinden daha fazla tutarda bir hayat yerleşim en azından daha dolar verir üzere vergi ödemek yardımcı olur. Ve alıcı politikayı devraldığında, krediyi sürdürmekten de sorumludur.

Hayat uzlaşma işlemi, sağlıkta önemli bir olumsuz değişime uğramış olan bir sigortalı için en uygun olanıdır ; böylece, politikanın daha sonradan daha erken bir ölüm ödeneği olarak ödemesi muhtemeldir (ve dolayısıyla alıcıya daha fazla ödeme yapar); Bununla birlikte, uyarı, bu gibi durumlarda, politikanın o sebeple (özellikle de yatırımcı için iyi bir şey gibi, orijinal politika sahibinin yararına olduğu gibi) tutulması için özellikle caziptir .

Bununla birlikte, sadece nakit akışı, büyük bir kredi verilen politikayı sürdürme yükümlülüğü istemeyen ve en azından 60'lı yıllarda bazı sağlık koşullarıyla (işlemin fiyatını iyileştiren), üçüncü kattan tam değer elde etmek istemeyenler için Bir hayat uzlaşma işleminde taraf olan alıcı, poliçenin kalan değerini “kurtarma” için, nakit teslimiyet bedeli için sigorta şirketine teslim edilmekten daha iyi bir yoldur.

Hayat Sigortası Kredi Kurtarma Stratejileri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

Bir Hayat Sigortası Politikası Yürütme Kredisi Kurtarma Hala Devam Eden İzleme Gerekir

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları