HAYAT SIGORTASI POLIÇESINE DAHA FAZLA NAKIT VERME


Uzun ömürlü geliştirmek için politikasını yeniden ötesinde, İkinci seçenek düpedüz fazla para koymak için basitçe içine politikası.


İlk yaklaşım, kısmen ya da tamamen, politika üzerindeki krediyi ödemek için dış dolar kullanmaktır. Kredi bakiyesinin azaldığı ölçüde, bileşik oranını yavaşlatır ve politikanın bir ölüm ödeneği olarak “olgunlaşana” kadar devam sgk hizmet dökümü etme olasılığını artırır (yani, sigortalı geçer ve borç bakiyesi ölümden geri ödenir) fayda gelirleri). Eğer borç basit bir şekilde geri ödenebilirse, tüm sorun mutlaktır. Bu strateji, özellikle politika sahibinin bir banka veya tasarruf hesabında önemli miktarda para taşıdığı ya da büyük bir tahsisat tahsisi yaptığı durumlarda - bir para piyasasında ya da% 1 ile% 3 arasında ödeme yapan bir borcun bulunmasının pek bir anlamı olmadığı için - caziptir. eş zamanlı olarak bir hayat sigortası poliçe kredisi% 4 ila% 6 veya daha fazla (poliçe kredi şartlarına bağlı olarak) tahakkuk eder.

Kredinin tamamen (veya maddi olarak) geri ödenmesi için yeterli para mevcut değilse, politikayı "kurtarmanın" bir sonraki yolu , kredinin daha fazla bileşik vermesini önlemek için en azından yıllık kredi faizini ödemeye başlamaktır . Politikadaki nakit değerinin artmaya devam ettiği, ancak kredi faizinin yıllık olarak ödenmesi durumunda, politikanın ya prim ödemelerinin sürdüğü (ya da tüm yaşam politikasının bir parçası olduğu) ya da en azından daha muhtemel olduğu garanti edilmektedir. sürdürmek (eğer sonraki performansa bağlı olarak evrensel bir yaşam politikasıysa). Politikaya halihazırda devam eden primler ödeyen bir kişi için, kredinin sürmesi (ölüm ödeneğinin korunması ve gecikmenin olumsuz vergi sonuçlarından kaçınılması) için kredi faizini bir yüksek primler biçiminde düşünün.

Elbette, bu, politika sahibinin, öncelikle gerekli prim ödemelerini gerçekleştirdiğini varsayar . Bu her zaman böyle değildir. Bir policyowner bir bütün hayat politikasına prim ödeme yapmaya durduğunda Aslına bakılırsa, bir yaygın nedeni ilk etapta oldukça büyük ve sorunlu hayat sigortası kredisi sahip olmaktır - çünkü bütün bir ömür politikası olmalıyıllık prim ödemeleri (tam olarak ödenmediği sürece) alır ve primleri ödememek, genellikle sigorta şirketinin poliçe sahibine bir kredi sağlaması ve primi ödemek için kullanması durumunda Otomatik Prim Kredisi (APL) provizyonunu tetikler. Sonuç olarak, poliçe sahibinin prim için cebin parası olmadığı, ancak kredinin birleşmeye başladığı! Tekrar primler ödemeye başlaması, APL'lerin kredi bakiyesine eklemeye devam etmesini durduracaktır ... yine de hala mevcut olan mevcut politika kredisini çözmese de.

Evrensel yaşam politikası durumunda, devam eden primlerin yapılması için doğrudan gereklilik yoktur . Evrensel yaşam politikasının bütün noktası, primlerin esnek olmasıdır . Bununla birlikte, eğer yetersiz dolar nakit değerini sürdürmek için politikaya girerse, bu politika atlatabilir… ve bu politika üzerinde ödenmemiş bir kredi varsa, daha hızlı bir şekilde (nakit değeri kredi bakiyesine kadar düştüğünde) atlatmak için 0 $ 'a kadar gitmek zorunda. Bu nedenle, evrensel bir yaşam politikasına ek prim koyulması, sürdürülebilirliğini artırmaya yardımcı olabilir - özellikle de evrensel hayat politikaları üzerindeki kredilendirme faizinin politika kredilerindeki faiz oranından daha düşük olacağı göz önüne alındığında, UL politikasına girecek ekstra dolar genellikle krediyi ödemek için kullanılabilirönce ve sadece nakit değerine ek prim eklemek için (gerekirse).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

Bir Hayat Sigortası Politikası Yürütme Kredisi Kurtarma Hala Devam Eden İzleme Gerekir

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları