Hayat Sigortası Politikalarının Vergi-Tercihli Tedavisi


Hayat Sigortası Politikalarının Vergi-Tercihli Tedavisi
Yaşam sigortasının önemi göz önüne alındığında, Kongre, kullanımını teşvik etmek için sayısız vergi tercihleri ​​oluşturmuştur.

Şimdiye kadarki en büyük şey, bir hayat sigortası poliçesinin ölümünün kendisinin tamamen yararsız olduğu gerçeğidir. Altında IRC Bölüm 101 (a) ' Sonuç olarak, bir policyowner asla daha fazla ödüyor olsa bile, “Böyle miktarlar sigortalı. Ölümüyle nedeniyle ödenmesi halinde brüt gelir, bir hayat sigortası sözleşmesi kapsamında alınan tutarları içermez” 1.000.000 $ 'lık bir ölüm ödeneği için 1000 $' lık tek prim ve daha sonra da geçerliliğini yitirir, mirasçılar 999,000 $ 'lık toplam kazancı tamamen vergisiz alırlar. (Özellikle, hayat sigortası ölüm yardımlarının vergiden muaf tutulmasıyla ilgili istisnalar, politika, “değer transferi” kuralları adı altında bir başkasına satıldığında geçerlidir.)

Vadeli sigorta söz konusu olduğunda, bu, vergiden muaf ölüm-fayda-ücret-prim ödeme sürecinin nispeten basittir. Bununla birlikte, “kalıcı” sigorta ile ölüm ödeneği olarak ya da maksimum yaşta bir bağış politikası olarak “olgun” olarak (tarihsel olarak 100 yaş ve daha yeni politikalar için 121) , durum daha karmaşıktır. Bunun nedeni, kalıcı bir sigorta poliçesinin primlerinin sadece sigorta maliyetini değil, aynı zamanda hem gelecekteki sigorta maliyetlerini karşılamaya yardımcı hem de sigorta şirketinin riskini zaman içinde azaltan bir rezervle kısmen karşılanmasıdır. “Yolsuzluk” yasaları olarak adlandırılan yasalar, bir tüketici politikadan uzaklaşırsa, bu rezervin, politika teslim edildiğinde / ödenmesi durumunda ödenebilecek bir politika nakit değeri biçiminde mevcut olmasını sağlar.

En Fazla Kalıcı Hayat Sigortası Primleri Fon Politikası Nakit Değer Rezervleri

Hayat sigortasının kullanımını daha da teşvik etmek için, Kongre ayrıca IRC Bölüm 7702 (g) kapsamında bir hayat sigortası poliçesindeki nakit değerindeki herhangi bir büyüme / kazancın her yıl vergilendirilememesini sağlamıştır (politika uygun bir hayat sigortası olduğu sürece). ilk etapta politika). Sonuç olarak, kalıcı bir sigorta poliçesi ölüme kadar tutulursa, kazançların vergilendirilmesi eninde sonunda önlenir; IRC Bölüm 7702 (g) kapsamında hayatları boyunca vergilendirilemezler ve ne nakit değer büyümesi ne de ölüm nedeniyle kendisine verilen değerdeki ek artışlar, IRC Madde 101 (a) kapsamında ölümle vergilendirilemez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK