Bir Hayat Sigortası Poliçesi Kredisi Almanın Vergilendirilmesi


Bir Hayat Sigortası Poliçesi Kredisi Almanın Vergilendirilmesi
Sürekli hayat sigortasının artan nakit değerine sahip olan daha popüler özelliklerinden biri de, politika sahibinin herhangi bir vergi etkisi olmaksızın politikaya karşı borçlanabilmesidir. Aksine, yukarıda belirtildiği gibi, politikanın tatbik edilmesi vergilendirilebilir bir kazanca neden olabilir (eğer politika ilk olarak para çekme işlemlerine bile izin veriyorsa, politikanın maliyet esasını aşan geri çekilme gibi).


Gerçekte,  sgk hizmet dökümü bir hayat sigortası poliçesi kredisinin “vergi tercihli” muamelesi, gerçekte hayat sigortasına özgü veya özgün değildir. Sonuçta, teknik olarak bir hayat sigortası poliçesi kredisi, hayat sigortası şirketinden kişisel bir krediden başka bir şey değildir, bunun için de sigorta poliçesinin nakit değeri kredi için teminattır . Hayat sigortası şirketi sömürüyor ve bu politika nakit değeri kontrol ettiği gerçeği Şirket emin olmasını sağlar olacaktır geri ödenecek ve sonuç genellikle oldukça elverişli bir oranda hayat sigortası kredileri sunuyor olarak (en azından teminatsız kişisel kıyasla bankadan borç almak, kredi kartıyla veya eşler arası kredi yoluyla kredi alternatifleri ).

Bir hayat sigortası kredisi, politika nakit değerini kullanarak kişisel krediden başka bir şey değildir.
TWEET'E TIKLA

Buna göre, bir hayat sigortası poliçesi kredisinden elde edilen nakit, alındığında vergilendirilemez, çünkü sadece bir miktar borç ödünç aldığınızda hiçbir kredi vergilendirilemez! Kredi kartı nakit avansı veya işletme kredisi veya nakde dönüştürülüp nakde dönüştürülmesi için vergilendirilemediği gibi, bir hayat sigortası poliçesi kredisi vergiye tabi değildir, çünkü bu sadece bir kişisel kredinin alınmasıdır.

Örnek 1. Charlie'nin 80.000 dolarlık nakit parası olan 500.000 dolarlık tam bir hayat sigortası poliçesi vardır; bu yıl içinde 65.000 $ 'lık kümülatif primi ödedi. Tüm yaşam politikasının doğası gereği, Charlie'nin politikadan çekilmesine izin verilmiyor (65.000 dolara karşılık), ancak hayat sigortası şirketinden 80.000 $ 'lık nakit değerine karşı bir kredi talep edebilir. Charlie'nin 20.000 dolarlık bir kredi alması durumunda, kredinin kendisi vergiye tabi değildir, çünkü Charlie ile sigorta şirketi arasındaki kişisel bir borçtur. Hayat sigortası şirketi, kredinin geri ödenmesini sağlamak için poliçenin 80.000 dolarlık nakit değerini teminat olarak kullanacaktır.

Daha iyi ya da daha kötüsü için, temel sigorta işleminin - hayat sigortası poliçesinin ve elde edilen kazançların - vergilendirilmesi, politikanın nihai olarak politika ile ne yaptığıyla belirlenir. Bu arada bir kredi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK