Tedaviler Yasası



Nitelikli Küçük İşveren Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesini tanıtır (QSEHRA)

Aralık'ta 13 inci 2016, Başkan Obama kanun haline imzalanan HR 34 olarak da bilinen, 21 st Century Tedaviler Yasası . Mevzuatın temel odağı, tıbbi araştırma için finansmanı artırmak ve zihinsel sağlık bakımı konusunda Federal politika reformlarını teşvik etmekti. Ancak , mevzuatın 18001 sayılı Bölümünde , 2017 için yürürlüğe giren yeni bir “Nitelikli Küçük İşletme Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesi” (ya da kısaca QSEHRA) kurulması için bir hüküm yer alıyordu.


Yeni IRC Bölümü 9831 (d) kapsamında , uygun küçük işletmelerin, Uygun Sağlık Hizmetleri Yasası kapsamında grup sağlık planı gerekliliklerini sgk hizmet dökümü yerine getirmeden bir Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesi (HRA) kurmasına izin verilecektir. Nitelemek için, İHD tamamen işveren tarafından finanse edilmelidir (yani, öyle değil maaş erteleme veya çalışanlarının katkısına hesap, bir işveren “aranjman” dir) ve hakiki ve kapsamalıdır belgelenmiş tanımlanan sağlık harcamalarını IRC Bölüm 213 (d)Çalışan ve / veya çalışanın aile üyeleri için (hem tıbbi bakımı hem de sağlık sigortasını içerir). Buna ek olarak, işverenin kendisinin 50'den fazla tam zamanlı eşdeğer çalışanı olmalıdır (“tam zamanlı” haftada 30+ saat çalışıyorsa) “uygun” bir küçük işletme (“Uygulanabilir Büyük İşveren” olmayacaktır). veya IRC Bölüm 4980H (c) (2) ) altında ALE .

Herhangi bir Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesinde olduğu gibi (ve sağlık sigortası kapsamının kendisinde olduğu gibi), İHD'ye yapılan katkılar işveren için vergiden düşülebilir (ve FICA bordro vergilerine tabi değildir ) ve ödemeler (örneğin, geri ödemeler) vergiden muaftır. çalışan. Ancak, bir QSEHRA ile, çalışanın vergi geri ödemesiz olarak geri ödeme yapabilmesi için , ACA tarafından zorunlu Temel Sağlık Yardımlarını sağlayan bir sağlık sigortası planı kapsamında olması gerekir . Özellikle, QSEHRA dolar kullanılacak için bir gereksinim yoktur için sağlık sigortası primleri - için değil - bu muafiyetler, copays veya diğer tıbbi giderler için kullanılabilecek herhangiVergiden muaf olmak için geri ödeme, çalışanın sağlık sigortasına sahip olması (ve bunu teyit etmek için kayıt sırasında işverene teminat sağladığını kanıtlaması gerekir). Çalışan, sağlık sigortası kapsamına girmezse, İHD'ye yapılan ödemeler yine de işveren için düşülebilir, ancak alındığında çalışanın vergilendirilebilir geliri olacaktır (normal vergiye tabi bir maaş veya ikramiye ödemesine benzer). Öte yandan, sağlık sigortasının kapsamı da yüksek oranda indirilebilen bir Sağlık Planı ise, çalışan , İHD'ye katılmış olsa da HSA'ya sağlık harcamalarını ödemeye katkıda bulunabilir ve bu parayı ödemek için sağlık sigortası primleri.

Bir QSEHRA'ya yapılan yıllık katkılar başlangıçta bireyler için 4.950 dolar ve aileler için 10.000 $ ile sınırlıdır, ancak yıllık enflasyon oranı (yıllık olarak 2018'de, Gelir Prosedürü 2017-58 kapsamında ) sırasıyla 5,050 ve 10.250 $ 'ya yükselmektedir . Buna ek olarak, katkı formülleri için benzer şartlarda ayarlanmalıdır tümçalışanlar, ister dolar isterse (örneğin, 300 $ / ay) veya bir yüzdelik (örneğin sağlık sigortası primlerinin% 50'si). Dolar miktarlarının aile statüsüne göre (örneğin, bireyler için 300 $ / ay ve aileler için 500 $ / ay), yaş veya çalışan statüsüne göre (örneğin, tam zamanlı yarı zamanlı vs) değişmesine izin verilebilir. Buna ek olarak, çalışanlar mevsimlik, yarı zamanlı, 90 günden az bir süredir şirkette çalışıyorlar, 25 yaşın altında veya bir toplu iş sözleşmesi kapsamında bir sendikaya dahil ediliyorlarsa hariç tutulabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK