IRR ve NPV Sonuçları ve Takeaways


Sonuç olarak, geleneksel hayat sigortası illüstrasyonu tipik olarak 100 yaşına kadar ödenen istikrarlı primleri gösterirken, yalnızca esnek bir prim evrensel yaşam politikası ile bunu yapmak için gerekli değildir , bunun için genellikle yararlı değildir. Her ikisi de, ölüm ödeneğinin IRR'sinin, başlangıçtan itibaren minimum bir fonlama stratejisi ile daha iyi en üst düzeye çıkarılabileceğinden ve “azami fonlama” stratejisi ile nakit değerin IRR'sinin bile, bir asgari fonlama çözümüyle başlayarak , genellikle CVAT tarzı politikası ve ardından katkılarını en üst düzeye sonra .

Ve maalesef, bu tür stratejileri göstermek için genellikle hayat sigortası aracıları teşvik edilmemektedir, zira ajanslar genellikle poliçeye ödenen birinci yıl “hedef” priminin% 100'ünü ödemişlerdir. Bu nedenle, temsilci birinci yılda 58.000 dolar ödediği bir seviye primi gösterme seçeneğine sahipse, sgk hizmet dökümü ilk yıl içinde sadece 550 dolar ödeyen minimum bir prim stratejisine ve daha sonra büyük miktarlarda düşerse, o zaman temsilci potansiyeli göstermektedir müşteri ve onu satma?

Uygun hayat sigortası uzmanlığı, hem - bu objektif mali danışman olması neden önemli olduğunu Sonuçta, bu ve müşteriye bir mutemet sorumluluk - yapısını müşterinin hedefleri karşılayacak şekilde kalıcı hayat sigortası gibi büyük bir mali yatırım yardımcı olmak için ve risk profili (ve poliçe, gelecekte nakit paranın veya ölüm ödeneğinin gelecekteki değerini en üst düzeye çıkarmak için en uygun prim fonlama stratejisini daha fazla değiştirebildikten sonra, sigortalıların sağlığında bir değişiklik olarak zaman içindeki izlemede yardımcı olur).

En azından, herhangi bir danışmanın bir hayat sigortası politikasını en iyi şekilde nasıl en iyi şekilde kullanabileceğinin mekanizmasını anlaması önemlidir ve nakit değeri birikimini en üst düzeye çıkarmak için fonlama stratejilerinin, ölüm yardımının kendisinin içsel getiri oranını maksimize etmesinden temel olarak neden farklıdır? . Bu, doğru fonlama stratejisini ve politika yapısını müşterinin gerçek uzun vadeli hedefleriyle doğru bir şekilde eşleştirmek için özellikle önemlidir!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK