Ekonomik Bakım Yasası Sınırlı Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesi (İHD) Nasıl


Ekonomik Bakım Yasası Sınırlı Sağlık Geri Ödeme Düzenlemesi (İHD) Nasıl
Uygun fiyatlı Bakım Yasası kapsamında sağlık sigortasındaki önemli bir değişiklik, tüm grup sağlık sigortası planlarının acil servisler ve hastaneye yatışlar, hamilelik ve doğum ve yenidoğan bakımı, akıl sağlığı ve madde bağımlılığı bozuklukları, laboratuar hizmetleri dahil olmak üzere çeşitli “ Temel Faydalar ” sunması gerekliliğiydi. ve reçeteyle satılan ilaçlar - belirli koruyucu sağlık hizmetlerini hiçbir ücret ödemeden karşılamaya ve kapsama süresi sınırlaması yoktur . Değişiklikler, birisinin satın aldığı sağlık sigortası planı ne olursa olsun, beklenebilecek tüm tipik “temel” faydaların sağlanacağından emin olabilir.

Yine de, grup sağlık planlarının Temel Yararları kapsadığı yeni şartın ihtarı, sadece grup sağlık sigortasının kendisi değil, aynı zamanda işveren Sağlık Geri Ödeme Düzenlemeleri (HRA'lar) ve Sağlık Esnekliği de dahil olmak üzere tüm grup sağlık planlarına uygulanan yeni kuralların uygulanmasıydı. İşverenlerin ve / veya çalışanların gelecekteki tıbbi harcamaları için dolar ayırmalarına izin veren Harcama Hesapları (FSA) (veya bazı durumlarda sadece kendi sağlık sigortası kapsamını satın almak). Oysa sınırlı dolar kaçınılmaz kapsayacak şekilde başarısız olur geri ödeme çalışanın sağlık giderleri için kenara ayarlanmış tüm önleyici hizmetleri ve dolayısıyla Temel Sağlık faydalarının ve hiçbir ekonomik IRS Bildirimi 2013-54En HRAS ve FSAS potansiyel kapsamında bir ceza işverenleri tabi, ACA gereksinimleri karşılamak olmaz beyan IRC Bölüm 4980D kadar $ 100 çalışan başına günde gerekli kapsama vermediği için.

Durum, özellikle tüm çalışanlara grup sağlık sigortası sunmadığı ve alamadığı pek çok küçük işletme için can sıkıcıydı ve aniden, bir HRA biçiminde kısmi bir çalışanın sağlık yardımını bile sunamayacak bir sağlık sigortası sunamadı. çalışanlar dolar almak ve sadece bireysel değişim için kendi sağlık sigortasını tercih ederler. Bunun yerine, küçük işletme işverenlerinin ya tam bir sağlık sigortası planına yükseltilmesi (ya da bir İHD tarafından desteklenebilir ) ya da sadece İHD yararının tamamen ortadan kaldırılması gerekiyordu (ki bu daha yüksek bir maaşla “telafi edilebilir” olabilir) dönüş, hem işveren hem de çalışan için daha az uygun vergi muamelesi yapmıştı!).

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK