CVAT DUMP-IN HUSUSLAR


CVAT Dump-In stratejisi sayısız avantaj sağlarken, aşağıdaki hususların bilincinde olmak önemlidir:


1. Politikayı birleştirme: Politikanın sonraki yıllarında büyük bir dökümün yapılması, CSV IRR'yi en üst düzeye çıkarmanın en iyi yoludur. Bununla birlikte, çöplük “çok büyük” ise, politikayı bir Modified Endowment Contract (MEC) sgk hizmet dökümü yapma riski taşır. Politika sahibi, politika sahibinin bir hayat sigortası poliçesine “çok fazla” ödediği ve politikanın vergilendirilebileceği ya da kısmi geri çekilmelerinin vergilendirilmesine yol açması durumunda bir politika ortaya çıkar (çekilişlerin ilk başta geldiği ve kredilerin vergilendirilemeyeceği standart muameleden farklı olarak), Ayrıca çekilme, 59 prior yaşından önce% 10'luk erken geri çekilme cezasına tabi tutulurken (yıllık gelir ve IRA'lara benzer). Tabii ki, politikayı ölümüne kadar elinde tutanlar için, ölüm yardımı hala vergiden muaftır ve nakit değerini tam olarak teslim edecek olanlar, o zamana kadar aynı kazanca (normal gelir olarak) vergi ödeyeceklerdir. Ancak, kim olanlarDaha sonraki yıllarda (ya da özellikle 59 yaşından önce) devam eden kısmi çekişmeler yapmayı planlamak ya da kredileri almak , politikayı MEC yapmamak için yeterli miktarda “sadece” çöplüğe atmak gerekir . Sigorta şirketi, MEC statüsünü tetiklemeden ne kadar katkıda bulunabileceği konusunda bir örnek verebilir (genel olarak “azami ücret” illüstrasyonu veya “maksimum dökümü” olarak bilinir.

2. İlk 20 yılda DB kapsamının yetersizliği: Okuyucular 50 yaşına geldiğinde 100 bin dolarlık bir CVAT politikası satın almanın ilk 20 yıl boyunca politika sahibini rahatsız edemeyeceğine işaret edebilir. Bu doğru olsa da, buradaki amaç, esnek bir premium evrensel hayat sigortası ürününün CSV IRR'sinin nasıl en üst düzeye çıkarılacağını göstermektir; diğer bir deyişle, hedefin nakit değerini en üst düzeye çıkarmak olduğu ve hayat sigortasının ölüm yardımı amaçlı olmadığı varsayılmaktadır (ölüm yardımının en üst düzeye çıkarılması için optimal fonlama stratejisi tamamen farklıdır!). Her ne kadar dikkat çekse de, politika sahibinin o dönemde ölüm ödeneği farkını telafi etmek için 20 yıllık bir 4.9 milyon ABD doları vadeli ürün satın alması gerekse bile, CSV IRR'leri yine de GPT max fon stratejisini kullanmaktan daha yüksek olmak.

CPT CSV IRR ve Politika Sahipliği Yılına Göre CVAT Dökümünde CSV IRR

Biz açıkça CSV IRR maksimize çalışıyor ve $ 100k CVAT politikası, (20 yıllık dönem masrafları ile) CVAT dökümü-in stratejiye ek olarak $ 4.9M vadeli giderlerinin 20 yıllık değer hesaba istemiyor bile hala GPT stratejisini geride bırakıyor.

3. Daha yüksek verim sağlayan ürünlerle geri dönüşün artırılması : Belki de en belirgin eleştiri, CSV IRR'yi artırmanın en iyi yolunun, ilk etapta% 3'ten fazla kredi alan kalıcı bir hayat sigortası ürününe yatırım yapılmasıdır. Birçok kişi değişken evrensel yaşamı ya da çeşitli özsermaye (ya da “benzeri”) fonların altında yatan yatırımları olan endeksli evrensel yaşam ürünlerine işaret eder ve bu da burada gösterilen% 3'lük üründen çok daha yüksek öz kaynak kredilendirme oranlarına olanak tanır. neredeyse sadece Hazine bonolarına yatırım yaptı. Bu doğru olsa da, CSV IRR'nin nasıl yükseltileceğine dair ilkeler bu ürünler için de geçerli olacaktır.

Bir hayat sigortası ürünü içindeki daha yüksek getirili özkaynak ürünlerine yatırım yapmanın, bunun dışında yapmak yerine ters vergi sonuçları olduğuna dikkat etmek de önemlidir. Yani, bir hayat sigortası ürünü dışındaki hisse senedi ürünlerine yatırım yaptığınızda, bu hisse kazancı kazançları, yüksek net değer için “sadece”% 20'lik (sadece% 3.8 Medicare surtax) maksimum uzun vadeli sermaye kazancı vergi oranına tabi olacaktır. bireyler. Bununla birlikte, bir hayat sigortası ürününde aynı hisse senedi ürünlerine yatırım yaptığınızda, bu getiriler artık federal vergi için% 37'ye varan oranlarda olağan gelir oranlarına tabidir. (Devlet gelir vergileri de uygulanabilir, ancak tipik olarak her ikisine de eşit olarak uygulanır.)

4. Özel YerleĢtirme Hayat Sigortası: Belki de komisyonların ve harcamaların iadeleri üzerindeki sürüklenmeyi en aza indirgemek isteyen yüksek net değere sahip yatırımcılar için en iyi yöntem, özel yerleştirme hayat sigortasının kullanılmasıdır. Özel yerleştirme hayat sigortası, esas olarak, müşterinin tercih ettiği vergi-ertelenmiş yatırım aracı etrafında bir hayat sigortası siperi sunar. Müşteri, tercih ettikleri yüksek potansiyele sahip varlıklara yatırım yapma avantajına sahip olurken, geleneksel hayat sigortası ürünlerini işaret eden yüksek komisyon ve giderlerden büyük ölçüde arındırılmış bir sigorta ürününün vergi ertelenmiş büyümesinden faydalanmaktadır.

Vergi ertelenmiş bir araca 3 milyon dolarlık döküm yapabilecek net değere sahip müşterilere sahip olan ücrete tabi RIA'lar, bunun önemli bir notunu vermek konusunda akıllıca olacaktır. Yatırım danışmanı, bir hayat sigortası ürünü dışında istihdam edeceği bir yatırım stratejisi oluşturabilir ve uygulayabilir. Ayrıca, özel yerleştirme hayat sigortası ürününü müşteriye vergi ertelenmiş büyüme elde etmek için bir araç olarak kullanır. Sadece RIA, işlemden komisyon alamazken, ürünün nakit teslimiyet değerini (teknik olarak sigorta şirketinin kendisinin bir alt danışmanı olarak) yönetmek için ödeme alabilecek ve normal AUM ücretini müşteri. Yatırım stratejileri ne kadar iyi olursa, müvekkillerinin alacağı daha fazla vergi ertelenmiş büyüme ve danışmanın kazandığı ücret o kadar yüksek olur!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK