BIR QSEHRA UYGULAMAK İÇIN BIR GRUP SAĞLIK SIGORTASI PLANININ SARILMASI


Güçlü bir devlet sigortası değişimine sahip devletlerdeki işverenler, grup sağlık sigortası planlarını iptal etmeyi tercih edebilir ve sadece çalışanların kendi teminatlarını satın almaları için QSEHRA dolar teklif edebilir. QSEHRA bir gereğidir etmektir beri belirgin düzeyde olmakla birlikte, mevcut kapsama rüzgar aşağı yakından QSEHRA başlatılması ile koordine edilmelidir değil aynı zamanda sağlık sigortası kapsamı alabileceksiniz. İşverenler, geçiş sırasında çalışanların kapsama boşluklarına sahip olmamasına dikkat etmelidir. Neyse ki, grup sağlık sigortasından bir QSEHRA'ya geçiş ile ilgili işveren sigortasının kaybı , çalışanın devlet sigortası değişiminde yeni kapsama almaya hak kazanmasını sağlayan Nitelikli Yaşam Etkinliği'dir. (yıllık açık kayıt döneminin dışında bile).


Aslında, belki küçük sgk hizmet dökümü işletme bir çok işveren olabilir tercih mevcut grup sağlık sigortası aşağı rüzgar ve sadece çalışanlar yerine, çalışanlara prim yardımın aynı dolar tutarını sunabilir bir QSEHRA sübvanse borsalarında kendi kapsamı satın alma izin ancak daha fazla kapsama seçimleri (en azından borsalarda), daha fazla esneklik (örneğin, bir eşin zaten aile için kendi işveren sigortası varsa, diğer sağlık harcamaları için QSEHRA'yı kullanmak) verin ve daha iyi bir taşınabilirlik sağlayın. çalışan, gelecekteki bir iş değişimi olsa bile, değişimden satın alınan politikayı koruyabilir). Aslında neden buQSEHRA ilk etapta “küçük işletmeler” (50 tam zamanlı eşdeğer çalışanı altında) ile sınırlıdır; Ekonomik Bakım Yasası önemli bir yönü, çünkü başlangıçta yazıldığı gibi, oldu değil çok kolay büyük firmalar sağlık sigortası ortadan kaldırmak ve bunun yerine borsalarda çalışanları için kullanması yaparak büyük işveren grup sağlık sigortası pazar bozabilir. Bununla birlikte, grup sağlık sigortası kapsamı için büyük işverenlerin pazarlık gücüne sahip olmayan küçük işletmeler için, QSEHRA daha çekici olabilir (ve işveren sağlık sigortası pazarında daha az rahatsız edici olabilir).

Küçük işletme işverenleri, grup sağlık sigortası planlarını bozabilir ve bunun yerine bir QSEHRA sunabilir!
TWEET'E TIKLA

Belki de bir çok küçük işletme sahibi için QSEHRA'nın en büyük algılanan dezavantajı, iş sahiplerinin kendilerinin katılamamasıdır. Her ne kadar, tek sahibi olsalar da, ortaklıklar (ve LLC'ler ortaklıklar olarak vergilendirilenler) ve% 2'den fazla S şirketi sahibi QSEHRA üzerinden dolar alamıyor olsa da, zatenGenelde QSEHRA'yı işletme sahipleri için yine de bir nokta haline getirecek şekilde ödenen sağlık sigortası primleri için bir online kesinti alır. Daha önce de tartışıldığı gibi, tek mülkiyet sahibi ya da ortaklıklar olan iş ortakları (ya da ortaklık olarak vergilendirilen LLC üyeleri) hâlâ bir QSEHRA'ya katılabilir - örneğin sağlık sigortası primlerinin ötesinde ek sağlık harcamaları için. İşin W-2 çalışanı olan ve QSEHRA'ya katılan bir eş.

Bununla birlikte, alt çizgi, çalışanların vergi sigortası kapsamında sağlık sigortası temin etmeleri için bazı araçlar sunmak isteyen küçük işletmeler için, QSEHRA istemeyen işverenler için cazip bir alternatif sunmaktadır. Özellikle bir grup sağlık sigortası planı sunma (ya da başaramayacak), özellikle her biri daha pahalı olan bir grup sağlık sigortası planı için primlerin kısmen ya da tamamen geri ödenmesi riskiyle mücadele eden (ya da korkmayan) Yıl bir şekilde işveren kontrol edemez.

Bunun yerine, bir QSEHRA ile küçük işletme işverenler, sağlık sigortası primleri (ve / veya diğer tıbbi harcamalar) için bir hedef geri ödeme seviyesi belirleyebilir, çalışanların kendi (daha taşınabilir) kapsama alanını seçmelerine ve işveren olarak karar vererek maliyetleri kontrol etmelerine izin verebilir. ve HRA tahsisatının artırılması - kullanılmamış geri ödeme tutarlarının küçük işletme sahibine geri döneceğini ve yönetim maliyetlerinin çoğunun veya büyük kısmının büyük olasılıkla bu arada bordro vergisi tasarrufları tarafından karşılanacağını bilmek!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK