Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları


QSEHRA'nın yararı, işverenlerin sağlık sigortası için çalışanlara vergi-tercihli dolar sağlayabilmeleri, ancak sigortayı kendisinin sunması için bir sigorta şirketi ile sözleşme yapmaya gerek duymadan . Bunun yerine, işveren, sağlık sigortası için ödenen eşdeğer vergi avantajlarını elde etmekle birlikte, çalışanların hangi sağlık sigortası poliçesinin satın alınacağı konusunda karar vermelerine izin vermektedir (ve / veya bunun yerine başka tıbbi harcama geri ödemelerine yönelik doların kullanılıp kullanılmayacağı). Ve çalışan bir sigorta alışverişi yoluyla kendi sağlık sigortası satın alır, çünkü onlar gelir sahibi doğal olarak onu taşınabilir hale onların kapsama, Çalışan, işverenleri bırakıp değiştirmeye karar verirse (COBRA kapsamına, yeni bir işverenin planına ya da bir iş değişiminin ortasında yeni bir sağlık sigortası poliçesi almaya çalışmak yerine) zorlamak yerine.


Gerçek bir grup sgk hizmet dökümü sağlık sigortası sözleşmesi alma ihtiyacının ortadan kaldırılmasına ek olarak - bazı küçük işletmeler için zorlayıcı ve zaman alıcı olabilir ve özellikle bir PEO altında toplanmak istemeyen birden çok eyalette sanal çalışanlar için zor- İşveren ayrıca, yılın her ayında İHD'ye katkı sağlayacak sabit bir dolar tutarı belirleyerek çalışanların sağlık maliyetleri için katkılarını daha net bir şekilde kontrol eder. Birçok küçük işletme için, bu durum sağlık sigortasına doğrudan ödeme yapmaktan (veya çalışanlar için sağlık sigortası primlerinin bir yüzdesi) ödeme yapmaktan daha cazip olacaktır; bu, işverenin kendi sağlık sigortası masraflarının kendi başına gelene kadar ne olacağını bilmediği anlamına gelir. ertesi yıl için prim artışı bildirimi. ( HRA'nın sağlık sigortası primlerinin yüzdesi olarak faydalanmak isteyen işverenler için, HRA katkı tutarı için şartlar koymanın bir yolu budur.)

QSEHRAs, küçük işverenlerin, grup sağlık sigortası yükü olmaksızın sağlık faydaları sağlamasına izin veriyor!
TWEET'E TIKLA

Ek bir yararı ise, QSEHRA nihayetinde , gerçek bir hesap değil - bir geri ödeme düzenlemesine dayanmasıdır - işveren, İHD için bir kenara koyduğu dolar, aslında kullanılmıyorsa, işverene geri döner. Bu nedenle, tüm çalışanlar, yıl içinde gerçek tıbbi harcamalar veya sağlık sigortası ile ilgili HRA tahsislerini kullanarak sona ermediği sürece, para kullanım için işverene geri dönmektedir (çalışanın doları kullanmıyorsa / almıyorsa, işveren vergi indirimi ile bitmiyor, ya da).

Nitelikli Küçük İşveren Sağlık Geri Ödeme Anlaşması Nasıl Çalışır?

Tabii ki, bir QSEHRA kurmak için bir maliyet var - çoğu küçük işletme muhtemelen bir üçüncü taraf QSEHRA yöneticisine outsource etmek isteyeceğinden, şirket, çalışan bildirim gerekliliklerini yerine getirmek için süreçleri ve prosedürleri doğrudan uygulamak zorunda değil. gibi şirketlerden 25 $ ayda çalışan başına - çalışan 15 $ civarında fiyatlandırma ile Yine vb, tazminatlar, ödeme yapabilmek için tıbbi giderlerin belgeleri doğrulamak, (geri ödemeler vergiden muaf olacak doğrulayacak) için sigorta kapsamının kanıtı Zane Yararları ve alın Komuta SağlığıÇoğu işveren, planın veriliş maliyetini, teklif vermenin bordro vergi tasarrufları ile karşılayabilecektir. Sonuçta, çalışanların kendi sağlık sigortası kapsamını satın almalarını sağlamak için maaş olarak ödemek yerine, çalışanlarına QSEHRA yoluyla 400 $ / ay ödeme yapılması, yine de 7,65 x 400 ABD Doları = 30,60 ABD Doları / ay tasarruf ediyor.

Belki QSEHRA en büyük uyarı çalışanlarını basitçe vardır hala görünüşte sağlık sigortası değişim yoluyla, kendi sağlık sigortası almak için sorumlu, ama bir dünyada borsalarda maliyet, kullanılabilirlik ve kapsama kalitesi sayıdan farklı yapmasıdır sıradaki durumu. Sonuç olarak, tüm çalışanlar kendi devlet sigortalarında yaptıkları kapsama seçeneklerinden QSEHRA dolarlarını satın aldıklarından memnun olmayabilirler. Öte yandan, işveren zaten sağlık sigortası kapsamını karşılayamadıysa ya da karşılayamasaydı, işverenler hala, İHD aracılığıyla vergi-tercihli dolar sağlamalarının hiçbir şeyden daha iyi olduğunu iddia edebilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK