Aile Seyahat Sigortası


Bir aile olarak seyahat ederken, eğlence gündemdedir. Fakat kişisel bir felaketin ya da uluslararası bir politik durumun tatil planlarınızı ne zaman bozabileceğini asla bilemezsiniz. Bir aile üyesinin hastalanması durumunda, seyahat planlarınız beklenmedik bir şekilde değiştiğinde veya iptal edildiğinde veya bagajınız geciktiğinde veya yanlış yerleştirildiğinde, ailenizin Seyahat sigortası satın alması tavsiye edilir. 

Bir aile seyahat sgk hizmet dökümü sigortası Eğer hiçbir şeyi şansa bırakmayın olmasını sağlar. Gittiğiniz her yerde emin olabilirsiniz, ancak uzun seyahatlerinizde, acil durum ne olursa olsun, aile seyahat sigortası poliçeniz sizi destekleyecektir.
Apollo Munich Health'in Aile seyahat sigortası planları sizi ve ailenizi seyahat acentalarından korumak için özel olarak hazırlanmıştır. Apollo Munich Health, Hindistan'ın en büyük entegre sağlık grubu, Apollo Hastaneler Grubu ve Avrupa'nın önde gelen sağlık sigorta şirketi olan Münih Sağlık Bakanlığı'nın ortak girişimi.
Gümüş, Bronz ve Asya bölgesi aile seyahat sigortası planlarımızdaki bir politikayı seçmek uzun vadede size çok fazla zaman, para ve güçlük kazandırabilir. Bir seyahat sigortası poliçesi 6 aylıktan 70 yıla kadar bir kapsama alanı sağlar. Ayrıca, bu politika kendini, eşini ve 21 yaşın altındaki dört çocuğu kapsamaktadır. Durumunda yardım alırsınız
Bagaj kaybı,
Pasaport,
Büyükelçili tercüman sevk hizmetleri
Tıbbi hizmet sağlayıcıları ve hastanelerin tavsiyeleri,
Mümkün olan her yerde hastanede yatarak yapılan tıbbi harcamaların geri ödenmesi,

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir QSEHRA Kullanmanın Yararları

Hayat Sigortası Kredi Stratejileri İle İlgili Problem

MAX-FUNDED GPT CSV IRR'LERINI CVAT DUMP-IN CSV IRR'LERIYLE KARŞILAŞTIRMAK